S.E.T.O. Opslag

Een logistieke dienstverlener met vele mogelijkheden.

S.E.T.O. Logistics beschikt in Udenhout over een geheel beveiligde, geïsoleerde en verwarmde opslaglocatie van 12.000 m2 welke is uitgerust met laad- en losfaciliteiten. De wens van de klant staat voorop: of het nu gaat om grote orders of slechts één pallet. In onze magazijnen worden de voorraden in stellingen geplaatst of koud gestapeld, waarbij ook maatwerk mogelijk is. Alle mutaties worden met computers bijgehouden zodat de klant ieder moment van de dag kan opvragen hoeveel er van bepaalde artikelen op voorraad is.

Bij het magazijn in Udenhout kunnen zowel auto’s als containers gelost worden. Daarbij maakt het niet uit of het om pallets of stukgoed gaat. Goederen worden gelokaliseerd en krijgen een nummer. Indien gewenst kunnen van deze goederen orders worden verpakt of omgepakt. Wij kunnen uw artikelen ook verzendklaar maken en/of rechtstreeks verzenden.

Bij S.E.T.O. Logistics vindt u de complete logistieke dienstverlening onder één dak. Om dit waar te maken werkt S.E.T.O. Logistics uitsluitend met goed opgeleide medewerkers, in het bezit van alle benodigde papieren.

S.E.T.O. Transport

S.E.T.O. Logistics legt de focus op opslag en distributie. Dankzij een intensieve samenwerking met vertrouwde partners kunnen we ook uw tranpsort verzorgen: van één pallet tot complete ladingen naar binnen-en buitenland. Het verzenden van pakketen is voor ons ook geen probleem.

ZORG VOOR UW PRODUCTEN

100% SERVICE NAAR DE LEVERANCIER TOE

6.000 M2 AAN OPSLAG RUIMTE